Hirdetés

Code Vein - hamarosan bejelentik, hogy mikor jön a vámpíros Dark Souls

|

Van abban valami szürreális, amikor a bejelentést jelentik be, de a Bandai Namco most pontosan ezt tette a Code Vein megjelenésével kapcsolatban.

Hirdetés

A fejlesztők mutattak már képeket, trailereket és gameplay jeleneteket is a Code Vein névre keresztelt akció-szerepjátékból, de egy dologgal még mindig adósunk a Bandai Namco: egy dátummal. 

Hirdetés

Eddig mindösszesen annyit tudtunk, hogy még idén megjelenik a "vámpíros Dark Soulsnak" titulált játék a főbb platformokra, azonban a hivatalos Code Vein Twitter fiók most megosztotta a tutit, csak éppen a megjelenési dátum helyett azt árulták el, hogy mikor fogják leleplezni azt.

Június 5-én - nálunk hajnalban - felkerül a világhálóra egy vadonatúj trailer, amely tartalmazni fogja a megjelenési dátumot (azt egyelőre nem tudni, hogy csak a japánt vagy a globálisat is). 

A Code Vein PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)