Hirdetés

Codemasters - A mai lövöldék unalmasak

|

A Codemasters új fejlesztőcsapatot hozott létre, amelynek első projektje forradalmi lesz.

Hirdetés

Persze ilyesmit már hallottunk nem egyszer, és simán elképzelhető, hogy a Codemasters új csodacsapata is beég nagyon, de ne adjuk fel a reményt. Az biztos, hogy önbizalom van, hiszen a csapat egyik tagja - Stuart Black - elég keményen leszólta a manapság divatos TPS műfajt.

Olyannyira keményen, hogy szó szerint nem is idézhetjük, de valami ilyesmit mondott az ex-Criterion dizájner: " Rengeteg fedezék alapú lövölde van ma a piacon, és meg kell mondjam a legtöbbjük kib.....tt unalmas. Lekuporodsz valami mögé, aztán várod, hogy az ellen kidugja a fejét. Akkor beleeresztesz néhány skulót, vagy legalábbis megpróbálsz, aztán várod, hogy megjelenjen megint. Hát nekem ez nem szórakozás..." Kemény szavak ezek Stuart, de majd kiderül, hogy az egyelőre névtelen projekt mennyire tudja megújítani a műfajt. A Criterion felelős a 2006-ban megjelent Black című alkotásért, ami ugyan nem volt rossz, de éppenséggel forradalmat sem okozott. Kommentben lehet agyalni, hogy szerintetek mitől lenne vadabb a stílus, és kell-e egyáltalán forradalom, vagy elégedettek vagytok a felhozatallal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)