Hirdetés

A Codemasters célja az egy milliós álomhatár

|

A Codemasters Online Gaming (COG) alelnöke és vezérigazgatója, David Solari elárulta, hogy a fejlesztés alatt álló Lord of the Ring Online című MMO-jukkal el kívánják érni az egy millió játékost, mellyel a Blizzard jelenleg vezető World of Warcraftjának akarnak ellenfelet állítani. "Azt hiszem nyugaton valamivel több, mint egy millió előfizető lesz a cél", mondta Solari a tegnapi napon megrendezett COG LiVE rendezvényen, az Egyesült Királyságban, Warwickban. "A World of Warcraft jelenleg az etalon, de ha van valami ami megverheti, az a Lord of the Rings, melyben a játékosok a már jól ismert fantasztikus környezetben játszhatnak. Ennek van a legnagyobb esélye arra, hogy felvegye a versenyt." A LOTRO-t az amerikai Turbine fejleszti, megjelenése pedig valamikor év végén várható. A tegnapi rendezvényen teljes díszében mutatta be vezető rendezője, Jeff Steefel, majd kiderült, hogy az első kiadásban csak az első Gyűrűk Ura könyv tartalma lesz fellelhető, a többi majd csak a játék előrehaladtával kerül bele. Később a tervek szerint pedig a Turbine majd szeretné elkészíteni más Tolkien regények történetét feldolgozó játékait is. A LOTRO a COG vezető projektje 2006-ban, emellett érkezik még a kóreai NHN által készített Archlord, a Turbine által készített Dungeons & Dragons Online és a CCR Corporation's RF Online című játéka. Lord of the Rings egy igazán tartalmas MMO egy óriási névvel a háta mögött. Tehát ez egy igazán versenyképes játék," tette hozzá Solari.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)