Hirdetés

Codemasters - Készül az új Grid és az új Operation Flashpoint

|

Beindult a futószalag - sorra ontja majd magából a folytatásokat a Codemasters

Hirdetés

Több sikercím folytatásán is dolgozik a Codemasters. Ezt Jame MacDonald rangidős elnökhelyettes jelentette be, a játékosok nagy-nagy örömére. Lesz új Grid és Operation Flashpoint is.

Így a cég southami stúdiója immáron három játékon dolgozik egyszerre, hiszen korábban már az innen származó DiRT 3 munkálatait is elismerték. „Southam teljes gőzzel tart az új Operation Flashpoint következő darabja felé, és ugyan ez a helyzet az új DiRT-tel és a Griddel. Érdekes lesz látni, hogy mi fog kisülni ebből."- nyilatkozta Jame MacDonald. Megjelenési dátumot egyelőre nem kötött az orrunkra, de azért sejteni lehet, hogy nem holnap fognak megjelenni. Sőt, a játékok számát elnézve a jövő év is szűkös lehet egyszerre három címnek. Javaslom azért, hogy kezdjenek a Grid 2-vel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)