Hirdetés

Codemasters - Tovább erősödik az autós nagyhatalom

|

A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, valóban a Codemasters veszi meg a felszámolásra ítélt Sega Racing Studio-t.

Hirdetés

A vegyes fogadtatásban részesült Sega Rally-t fejlesztő solihulli Racing Studio összes munkatársa, mintegy 40 fő lelt új munkaadóra a Codemasters személyében. Miután a SEGA nem volt különösebben elégedett az árkád rally szereplésével, úgy döntött, hogy nincs többé szüksége az angol csapatra. A világgá kürtölt bezárással egyidőben azonban tárgyalások kezdődtek a kulisszák mögött, hátha akad olyan jelentkező, aki felvásárolna a munka nélkül maradt gárdát. Ezúttal akadt.

sega.jpg


Rod Cousins, a Codemasters feje örömmel üdvözölte az új "családtagokat", s dícsérte a SEGA rugalmasságát. A Racing Studio felvásárlása pedig lehetővé teszi, hogy a cég további térhódítását a versenyjátékok szegmensében.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)