Hirdetés

Coldplay számokkal bővül a Rock Band kínálata

|

A Chris Martin vezette formáció hat talán legnépszerűbb száma kerül fel a Rock Band így is hatalmas választékkal rendelkező zeneboltjába.

Hirdetés

A Guitar Hero játékosok már megismerkedhettek a banda Shiver (Guitar Hero: World Tour) vagy In My Place (Guitar Hero 5) című remekműveivel, hogy csak azokat említsük amikre az alapjátékokban zúzhatunk.

A Rock Bandet kedvelők számára azonban most jött el az alkalom, hogy a Rock Band 3-hoz DLC formájában megvásárolják a Coldplay hat számát, melyek a Yellow, a The Scientist, a Clocks, a Fix You, a Viva La Vida, és a nemsokára debütáló új lemez első single-je, az Every Teardrop is a Waterfall. A muzsikák egyesével 1.99 dollárba/160 MS Pontba/200 Wii Pontba kerülnek, de az egész csomagot 9.99 dollárért/800 MS Pontért/200 Wii Pontért lehet beszerezni. A Yellow és Clocks számokhoz Pro Guitar és Pro Bass mód is van, ezeket extra 0.99-ért árulják. Aki nem ismerné a fenti számokat, az alább meghallgathatja: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)