Hirdetés

Coleco Chameleon - kérdésessé vált, mikor jön a retro konzol

|

Februárban el kellett volna startolnia a Coleco Chameleon Kickstarter kampányának, de a Retro VGS inkább határozatlan időre elhalasztotta.

Hirdetés

Nem vagyunk teljesen meggyőződve arról, hogy van értelme kiadni a Coleco Chameleont. Oké, szeretjük a retrót, de nem biztos, hogy kelendő lenne egy olyan konzol, ami csak klasszikus vagy retro jellegű játékokat tud futtatni.

Február 26-án indult volna a Chameleon Kickstarter kampánya, mellyel a konzolt készítő RetroVGS nagyobb hírverést akart csinálni neki. Ma viszont megjelent egy hivatalos közlemény, mely szerint azért halasztották el a kampány indulását, mert még nem véglegesítették a prototípust, és nem érzik úgy, hogy a lehető legjobb minőséget tudják garantálni. Állítólag van már néhány nagy kiadó, akinek nagyon tetszik az ötlet, és játékot is készíttetne rá.

A RetroVGS már nem először bukik bele az egészbe. Az akkor még a cég nevével azonos nevű eszköz IndieGoGo kampánya kudarc lett, és hiába szerezték meg a Coleco eredeti eszköztárát, sokan szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy képesek lesznek bármi értékelhetőt összehozni. A csapat még nem mondott le a projektről, de ezek után nem kizárt, hogy inkább feladják, és valami jövőbe mutatóval kezdenek foglalatoskodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)