Hirdetés

Jövő héten indul a helikopteres akció, visszatér a Comanche

|

Egyelőre korai hozzáféréssel vethetjük bele magunkat a többjátékos káoszba.

Hirdetés

A Comanche című klasszikus, helikopteres móka teljesen új köntösben tér vissza a jövő héten. A levegőben vívott csatázás március 12-én veszi kezdetét, ekkor indul ugyanis a játék korai hozzáféréses időszaka Steamen. A játékosok különböző módokban robbanthatják fel egymást egy méretes helikopterválaszték egy-egy darabjával.

Hirdetés

A Comanche egyébként szépen bővült, miután a fejlesztők hallgattak a közösség kéréseire. Egy egyjátékos módot is elkezdtek fejleszteni, bár a jövő héten megjelenő Early Access nagyrészt a csapatalapú, többjátékos versengésre helyezi a hangsúlyt. Az első verzióban 2 többjátékos módot, 1 sztoriküldetést, több pályát, helikoptert és drónt is letesztelhetünk majd.

A fejlesztők nagyjából 6 hónapos Early Access időszakra készülnek, mely során bővítik a támogatott kontrollerek felhozatalát, és rengeteg helikoptert és egyéb tartalmakat fognak leszállítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)