Hirdetés

Combat Arms - Elindult az európai béta

|

Ingyenesen letölthető és tesztelhető a Nexon legújabb multiplayer orientált akciójátéka, mely már milliókat foglalkoztat.

Hirdetés

A Nexon nevének megemlítésére semmi különleges sem történik környezetünkben, régóta halott falióránk nem ébred fel csipkerózsikaálmából, nem kavarognak fejükben milliós eladások, hatalmas rekordok vagy említésre méltó játékok. Utóbbi kijelentésemmel lehetne vitatkozni, mivel az ázsiai régióban tetemes befolyással és online birodalommal rendelkezik. Kontinensünkön lagymatag sikereknek örvendett multiplayer háborús alkotásuk, melyet WarRock néven ismerhetünk, valamint nyáron bejelentették a Condition Zero átdolgozott, ázsiai piacra kihegyezett változatát. Próbára tettem mindkét említett produktumot, az utóbbi esetében nehéz ötszázas pinggel nyomulni, a WarRock pedig hetekre lekötött, annyira rosszra azért nem sikeredett. Evezzünk hírünk lényegi részére: a Nexon bejelentette legújabb lövöldözős játékának európai bétatesztjét. Tesztelésre bocsájtott alkotásuk Combat Arms névre hallgat, testében keverednek az FPS és szerepjáték elemek (karakterfejlődés), megválaszthatjuk felszerelésünket, valamint kihasználhatjuk a Web 2.0 nyújtotta lehetőségeket. Eddig több mint egymillió játékos áldozott időt és energiát a Combat Arms-ra, így népszerűnek nevezhetjük a kis drágát. Jelenleg gereblyével próbálják begyűjteni felhasználóik, nagy átlagban pozitív visszajelzéseit, úgy tűnik sikerült egy olyan testre szabható lövöldözős mókával előrukkolniuk, melynek a rendelkezésre álló funkció túlmutatnak az egyszerű marketing bullshit halmazon. Ma este kiharapok egy darabot a Combat Arms csatateréből. Nem csak ingyenessége miatt...

Ha megtetszett nektek a Combat Arms, akkor hivatalos oldaláról letölthetitek. Fontos, kizárólag az európai kliens működik Európában (tripla-felkiáltójel), így az amerikai oldalon nem érdemes regisztrálni és töltögetni, mert hibaüzenettel kivág.

 

combat_arms.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)