Hirdetés

Combat Wings: The Great Battles of WW2: újabb dogfight a horizonton

|

A Wings of Prey óta nem volt számottevő világháborús repülős játékunk (meg egyéb sem nagyon), de most itt egy újabb.

Hirdetés

A levegőbe emelkedni mindig csodálatos érzés, mert olyankor megszűnnek a hétköznapi gondok, az embert körülveszi a repülőgép és az áramló levegő, a botkormány (vagy éppen szarvkormány) pedig megnyugtatóan simul a tenyérbe. Nincs más, csak a felhajtóerő, a gép, és Te.

Nos, ilyesfajta nyugalmakra biztosan nem számíthatunk a Combat Wingsben, cserébe viszont lesz jó sok légiharc, számos repülhető masina a vadászgépektől a lomha bombázókig, és négy hadszíntér. Próbára tehetjük magunkat újoncként az angliai légicsatában, veteránként az afrikai hadszíntéren, fiatal szovjet pilótaként a keleti fronton, és a Mitsubishi Zérói ellen a Csendes-óceán légterében.

A fejlesztő City Interactive szerint eddig soha nem látott többjátékos lehetőségek fognak rendelkezésünkre állni (khmm, khmm) deathmatch, team deathmatch, racing, team racing, bomb-target hunting mission survival, és fleet escorting témákban. A megjelenés 2012 szeptemberében várható, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt. Türelmetlenül várjuk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)