Hirdetés

Combos frissítéssel készül a Treyarch a Call of Duty: Black Ops Cold Warhoz

|

A szezonközi Black Ops Cold War frissítés megjelenésére jövőhéten számíthatunk, és arról is kaptunk pár infót, hogy milyen újdonságokat tartogat a rajongóknak.

Hirdetés

Tegnap jó pár új tartalmat fedezhettek fel azok, akik beléptek a Treyarch legutóbbi játékába. A csapat a jelek szerint az ünnepek alatt sem pihent sokat, ugyanis most pályákkal, playlistekkel és egyéb jóságokkal bővítették ki a Call of Duty: Black Ops Cold War multiját, de jövőhéten egy még komolyabb csomaggal készülnek.

A január 7-én élesedett frissítéssel új 24/7-es playlistek érkeztek, melyekben a Raid, a Crossroads és két 6v6 pályát találunk. Ezeken team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed és Hardpoint módokban csaphatunk össze az ellennel.

Emellett a Gunfight módot kiegészítették egy új mechanikával melynek köszönhetően "badass Weapon Blueprinteket" szerezhetünk be, tehát aki unta már a Gunfight fegyverfelhozatalát, az most talán szívesebben néz vissza hozzá.

Hirdetés

Érkezett egy új Dirty Bomb Duos mód is melyben 10 csapat versenyez azért, hogy a lehető legtöbb urániumot gyűjtse össze, mellyel piszkos bombákat robbanthatnak az Alpine és a Ruka pályákon. 

Emellett a fejlesztőstúdió már belengette, hogy jövő héten is komoly tartalmakkal készülnek majd a január 14-én élesedő szezonközi frissítésben is. Ebben a Multiplayer és a Zombies módhoz is kapunk majd újdonságokat. Előbbiben élesedik egy új Fireteam pálya, a Sanatorium, emellett pedig bemutatkozik a Dropkick mód is.

Akik az élőhalottak irtásában utaznak inkább, azok is dörzsölgethetik a tenyerüket, ugyanis visszatér a Cranked mód, melynek lényege, hogy folyamatosan zajlik egy visszaszámlálás, de az időzítőt minden zombi megölésével képesek vagyunk  visszaállítani. Emellett az Onslaught módban a Raid pályán tudjuk majd magunkat megmérettetni.

A tegnap landolt illetve a jövőhéten élesedő újdonságok listáját részletesen is átbogarászhatjátok a Treyarch honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)