Hirdetés

Comic-Con 2012 - Filmes összefoglaló

|

Újabb felejthetetlen Comic-Con köszönt el tőlünk a maga komótos módján, hiszen még a rendezvény lezárását követő napokban is özönlöttek felénk a hírek, információk.

Hirdetés

Rengeteg bejelentés történt, számtalan meglepetés ért minket és láthattunk pazarul megkomponált műsorokat, gondoljunk csak a Marvel paneljére. Érkeztek jobbnál-jobb poszterek, képek, előzetesek és kedvcsinálók, de sok előzetesre a mai napig várunk, hogy nézhető minőségben kápráztasson el... ugye Pacific Rim, Godzilla, The Lone Ranger és Man of Steel?

Hivatalosan is kijelentem, hogy lezárult a 2012-es, 42. alkalommal megrendezésre került Comic-Con fesztivál, melynek alkalmából összeállítottunk egy gigászi összefoglalót minden filmet beleértve, ami csak elhangzott a San Diego-i összejövetelen.

A rendezvényen olyan neves kiadók képviselték magukat, mint a DreamWorks, a Marvel, a Disney, a Warner Bros., a Paramount és még sokan mások, ráadásul csak úgy tódultak a sztárok a különböző filmek paneljeihez, gondoljunk csak Robert Downey Jr. és Arnold Schwarzenegger bejövetelére.

A cikk folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)