Hirdetés

Command and Conquer: Tiberian Sun - Kiegészítővel INGYEN LETÖLTHETŐ!

|

A Command and Conquer és a Red Alert után a Tiberian Sun és a Firestorm kiegészítő is ingyenesen letölthető

Hirdetés

Ugye emlékeztek? 2008. augusztusában az EA bezsebelt tőlünk egy ceruzás kis ötöst azért, amiért a Command & Conquer univerzum 13. szülinapja okán, az első Command & Conquer után az egyes sorszámú Red Alert is ingyenesen letölthetővé vált. És hopp! Itt a következő jeles!


Mert mostantól ingyenesen letölthető az 1999-es évjáratú Command and Conquer: Tiberian Sun is, a Firestorm kiegészítőjével együtt. A Tiberium vészes élszaporodásának bajait és konfliktusait megörökítő klasszis RTS grafikája ugyan megkopott az elmúlt évtized alatt, de játékélményben a mai napig képes felvenni a versenyt jelenünk nagyágyúival. Az 1,24 gigásra hízott .rar fájlt a letöltés után a Program Files/EA Games könyvtárba ildomos kicsomagolni, majd egyből kattinthatunk a parancsikonra. Elérés az alábbi helyeken.

Command and Conquer: Tiberian Sun és Firestorm letöltés:

Worthplaying
BigDowload

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)