Hirdetés

Command & Conquer 3: Kane's Wrath alfrakciók

|

Végre felfedte az EA LA, hogy mit is takar a bejelentés, miszerint új "alfrakciókkal" vonulhatunk hadba a kiegészítőben.

Hirdetés

Ne gondoljon senki bármiféle egetverő újdonságra, csupán arról van szó, hogy mindhárom fél (GDI, NOD, Scrin) két-két a korábbiaktól eltérő hadseregcsoporttal gyarapodik.

 

GDI: A Steel Talons hadtest a Tiberian Sun éra terméke. Nehézpáncélos egységeik (Titan, Werewolf, módosított Juggernaut) McNeil parancsnok vezetése alatt bármelyik ellenséget eltapossák. Igaz, le kell mondaniuk a hanghullámokra építő technológia előnyeiről.
A ZOCOM (Zone Operations Command) egy high-tech különítmény, megy a szónikus technológiára épít, új Orca repülőkkel bír, Shatterer (szónikus) tankok és Zone Raiderek erősítik őket.


NOD: A Black Hand csoportosulás tagjai nem képesek álcázni magukat, ám cserébe lényegesen erősebbek, mint korábban. A halálos Avatar robotok immáron lángszóróval is fel lesznek szerelve.
A The Marked of Kane lányai és fiak az álcázás nagymestereinek számítanak. Különleges egységük a Tiberium Trooper, mely egyszerre sebzi és lassítja az ellenfelet.


Scrin: A Stalker-17 raj a gerilla harcmodor alkalmazásában véli meglelni a nyerő taktikát. Gyorsak, mozgékonyak, könnyen páncélozottak, és nincsenek túl sokan. Új egységük a Ravager.
A Reaver 43 az első, kudarcba fulladt invázió támogatására küldött erősítés. Komoly csapásmérő erővel rendelkeznek, s új egységük a százlábúra emlékeztető Mechapede.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)