Hirdetés

Command & Conquer 3: Kane's Wrath - Letölthető pályacsomag

|

Aki előrendelte a Tiberium Wars első kiegészítő lemezét, már napokkal ezelőtt letölthette a négy multis térképet.

Hirdetés

Most azonban az EA döntése folytán mindenki számára elérhetővé tették a többszereplős játékmódban felhasználható térképeket: Blighted Tower (2 játékos), Gunship Gauntlet (2 játékos), Ruined River (2 játékos), Craters of Camden (4 játékos).

kane_3.jpg


Amennyiben rendelkeztek a Kane's Wrath korongjával, s kedvelitek a multiját is, akkor nem marad más dolgotok, mint IDE kattintani, és bőszen imádkozni, hogy legyen még 2.1 MB (Döbbenetes, milyen nagy, ugye?) szabad terület a merevlemezeteken. A Red Alert 3 illetve a Command & Conquer 3 következő (szinte kizárt, hogy csak a NOD kapjon expanziót) kiegészítőjéig így még könnyebben ütik el a rajongók azt a hátralevő egy-másfél évet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)