Hirdetés

Command & Conquer 3: Kane's Wrath videók

|

A Tiberium és a hatalmas ovációval fogadott Red Alert 3 mellett szépen formálódik a Tiberium Wars első kiegészítője.

Hirdetés

Nem titkolt szándéka az Electronic Arts-nak, hogy a Command & Conquer méltán népszerű világát a Gyűrűk Ura szintjére emeljék. Komoly célkitűzés, melynek eléréséhez kiváló játékok során vezethet az út.
Az első lépést már megtették az egy éve debütált Tiberium Wars-szal, mely annak ellenére, hogy a régi rajongók egy részében keserű szájízt hagyott, tovább bővítette a C & C univerzum rajongóinak körét.
Hamarosan megfejelik mindezt a karizmatikus NOD vezér, Kane életéből két évtizedet felölelő történettel, mely hadviselő felenként 2-2 alfrakcióval, néhány új (köztük gigantikus méretű) egységgel és ismert színészek (pl. Natasha Henstridge) közreműködésével készült filmbetétekkel gazdagítja a repertoárt.

 
Natasha Henstridge

 

47275408c9258_featured_without_text_natasha_henstridge_2.jpg



 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)