Hirdetés

Command & Conquer 4 - 5000 bétakulcs ajándékba tőlünk, Nektek!

|

Ötezer ingyen Command & Conquer 4 bétakulcsot osztunk most szét köztetek.

Hirdetés

Néhány másodperccel ezelőtt kaptunk a honi Electronic Arts mélyen tisztelt dolgozóitól egy e-mailt, miszerint jogunkban áll 5000 (ötezer) Command & Conquer 4 bétakulcsot szétosztani a GameStar népes rajongótáborában. Szép napunk van ma!

Hogy részt vehess a Command & Conquer 4 bétatesztjében csupán annyit kell tenned, hogy itt alul villámgyorsan megadod azt az e-mail címet, amire a Command & Conquer 4 bétakulcsodat kéred. (Nekem a Gmail a spam közé tette, szóval figyelni!) A kapott e-mailben feltüntetett újabb link már a konkrét kulcsra, illetve annak használati utasítására mutat. Ugye nem kell különösebben ecsetelni, hogy mennyi idő, míg 5000 bétakulcs gazdára talál. Szóval mint az őrült! Go!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)