Hirdetés

Command & Conquer 4 - Béta, korábban mint gondolnád

|

A márciusi megjelenés előtt még belekóstolunk a Command & Conquer 4 bétájába is

Hirdetés

A méltán híres sorozat záróakkordjaként márciusban érkezik Command & Conquer 4, mint ahogyan arról korábban értesített bennünket az EA. A viszonylag közeli céldátum előtt azonban garantáltan részünk lesz némi Command & Conquer 4 bétatesztben, ha hihetünk a közösségért felelős csapattag mostanában kicsiripelt információinak.

„A C&C 4 bétateszt nagyon hamar publikussá válik, és a világ minden RTS-rajongója kipróbálhatja majd a Command & Conquer 4 multiplayerét." -áll a hitelesnek látszó Twitter bejegyzésben. Ugyan itt azt is megtudjuk, hogy a nyílt Command & Conquer 4 bétateszt a Gamespottal közösen lesz megszervezve, de konkrét információkat csak a hét hátralevő felében ígérnek. Ezekért érdemes lesz néha-néha rápillantani a játék hivatalos honlapjára. Vagy ránk akár.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)