Hirdetés

Command & Conquer 4 - három multis térkép a patch-ben

|

A Command & Conquer 4 nemrég kiadott 1.03-as foltja nem csak hibákat javít, hanem három multis térképpel is megajándékoz bennünket.

Hirdetés

Mindig örülünk, ha kedvenc játékunk kellemetlen bogarait ingyen kijavítja a "márkaszerviz" az időnként kiadott foltokkal, bár talán jobb, ha még a fejlesztés során rászánják az időt a bug-irtásra. Az viszont tényleg nagyon kedves, ha a javítást néhány új térképpel is felhabosítják. Így gondolhatták ezt az EA-nál is, amikor a Command & Conquer 4-hez a minap kiadott 1.03-as patch-hez három új multiplayer térképet is mellékeltek. Ha nem bírjuk ki okoskodás nélkül, akkor megjegyezhetjük, hogy a hosszan tartó és rettentően dühítő DRM mizéria után ez a minimum, de akárhogy is nézzük, a gesztus figyelemreméltó.

A hivatalos weboldalon nem derül ki, hogy pontosan miket javít a csomag, csak annyit írnak, hogy "kisebb bugokat" távolítanak el. A lenti képeken látható pályák a Capital Coup, a Disputed Depot, és a Bridge to Nowhere neveket kapták a keresztségben, és 5v5 csatákkal, valamint légi támadásokkal ajándékozzák meg a fanokat. A patch természetesen ingyenes, és title update-ként a játék következő indításakor "automágikusan" (hogy az idétlen marketinges csapatot idézzem) települ. Próbáljátok ki, és meséljetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)