Hirdetés

Command & Conquer - a Közel-Kelet már nem lehet ellenség

|

A BioWare Victory bejelentette, hogy a Command & Conquer fő ellensége, a Global Liberation Army ezentúl nem közel-keleti karakterekből fog állni.

Hirdetés

A GLA a Command & Conquer sorozatban egy terrorista szervezet, mely a 21. században világháborút robbantott ki Amerika és Kína között. Bázisai a világ minden területén megtalálhatók, ám tagjait eddig közel-keleti emberek tették ki.

Ezen változtattak most, Tim Morten fejlesztő a következőket mondta: "Nagy változás előtt áll a játék. Aki játszott már a Command & Conquer sorozattal, bizonyára ismeri a Global Liberation Army frakciót. Mindig is sok negatív kritika érte ezt a csoportot, sokan úgy tartották, hogy sértő a közel-keleti emberekre nézve az, hogy az ő katonáik vannak gonosz szerepben."

A GLA tagjait ezentúl vegyes "fajok" fogják alkotni, legalább ötféle. Ezzel legalább mindenkit egyszerre sértenek meg. Valószínű, hogy legújabb játékukban (mely a sima Command & Conquer címet viseli, a zárt bétájára már jelentkezni is lehet) már az új GLA-val találkozhatunk.

Szerintetek volt annyira sértő a régi GLA, hogy ilyen mértékű politikai korrekciót kell végrehajtani rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)