Commander: Europe at War - második világháborús csaták" /> Commander: Europe at War - második világháborús csaták"/>
Hirdetés

Commander: Europe at War - második világháborús csaták

|

A Slitherine Entertainment egyik legújabb bejelentése Commander: Europe at War névre hallgat. Ez a stratégia némileg rendhagyó lesz, noha "ez is" a második világháborúra épít. Itt hexarács-alapokban látjuk majd a csatateret, melynek különlegessége a szabadságában rejlik. Példának okáért ha német oldalon játszunk, megszállhatjuk előbb Franciaországot vagy akár Angliát is, még Lengyelország előtt. Ebben az esetben viszont számolnunk kell vele, hogy az USA hamarabb bekapcsolódik. Az ilyesfajta újdonságokat tartalmazó Commander: Europe at War idén szeptemberben érkezik, bővebben az E3-on hallhatunk róla.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)