Hirdetés

Commandos 3: hivatalos bejelentés

|

Nem mintha eddig nem tudtuk volna, hogy készül, de ma az Eidos hivatalossá is tette: igen, dolgoznak a Commandos 3-on. A játék döbbenetesen kinéző új grafikai elemeket vonultat majd fel az új grafikus motor segítségével. Rádolgoznak a mesterséges intelligenciára is, megpakolják új ellenfelek és használható tárgyak egész tárházával. De ami külön érdekes, hogy a harmadik rész nem küldetésalapú lesz, hanem komor hangú narrátor bácsi vezet majd végig az egész játékon. A kiadó és a fejlesztő egyaránt azt ígéri, hogy a Commandos 3 sokkal jobb lesz, mint elődei, egyszerűbb lesz vele játszani, ennél fogva szupertartós pillanatragsztóként kényszerít minket a monitor elé.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)