Hirdetés

A Commodore név megint szép lesz?

|

A Commodore Gaming a CeBIT-en a patinás márkanevet viselő PC-t dob piacra. A cég nagy visszatérést emleget, mi azonban szkeptikusak vagyunk.

Hirdetés

A tegnapi napon a Commodore Gaming bejelentette, hogy a közelgő CeBIT-en a legendás logót és márkanevet viselő PC-t dob piacra, kifejezetten a játszani szerető PC-s tulajdonosok számára. A WorthPlaying.COM Bala Keilmant, a cég vezérigazgatóját idézi a Commodore nagy visszatérésével kapcsolatban: "Huszonöt évvel ezelőtt a Commodore piacra dobta a XX. század végének legkelendőbb személyi számítógépét, a C64-et, mely milliók számára a meghatározó, korai számítógépes játékélményt nyújtotta világszerte. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Commodore márkanevet visszahozhatjuk a játékos közönségnek és új fejezetet nyithatunk a történetében ezzel a kivételes géppel. Biztosak vagyunk abban, hogy azt nyújtja, amit a játékosok akarnak és amire szükségük van."
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)