Hirdetés

Computex 2007 tudósítás

|

Ma nyitotta meg kapuit a tajvani Computex kiállítás, a Computerworld nem volt rest ellátogatni a helyszínre, és az első napról rögtön 3 oldalas médiákkal tűzdelt beszámolót készíteni. Nem is húzom tovább mondanivalóm, átadom a szót a Computerworldös kolegáknak.

Hirdetés

A Computex ma nyitotta meg kapuit Tajpej szívében, a város jelképének számító 101-es épület tövében. A hagyományos helyszín, a kiállításnak otthont adó négy csarnok utoljára látja vendégül a világ második legnagyobb IT seregszemléjének látogatóit, jövőre vadonatúj helyszínre költözik majd a kiállítás. Tegnap hirdették ki a "Legjobb választás" díjjal jutalmazott termékeket, melyek közül a legérdekesebbeket mutatjuk be.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)