Hirdetés

Nincs messze a legbájosabb Conan játék megjelenése

|

Az áprilisi tréfának is beillő projekt 2020 első újdonságai között kapott helyet.

Hirdetés

A Funcom április 1-én jelentette be a Conan Chop Chopot, amely - látványvilágával a Castle Crashert idézve - teljesen új irányból közelíti meg a hírhedt barbár világát: egy pálcikaembereket felvonultató roguelike akció-kalandról van szó, amely kifordítja a Conan univerzumot és a haverokkal (akár néggyel) együtt teljesíthetünk benne küldetéseket, irthatjuk a szörnyeket, élhetjük a mókát. 

Hirdetés

A Conan Chop Chop már korábban megjelent volna, ám amikor a Funcom kivitte a játék demóját az E3-ra és a gamescomra, annyi értékes visszajelzést kaptak a felhasználóktól, hogy úgy döntöttek, megfogadják őket és több időt szánnak a játék fejlesztésére. A várakozásnak azonban hamarosan vége: kiderült, hogy 2020. február 25-én indul a Chop Chop, ez a hivatalos megjelenési dátum, ahogyan azt az alábbi, karácsonyi hangulatú videó is sugallja: 

A Conan Chop Chop PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)