Hirdetés

Conan licensz 2023-ig a Funcomnál

|

A Funcom megvásárolta a Conan licenszét egészen 2023-ig, így továbbra is ettől a vállalattól várhatunk programokat ebben a témában. A Funcom 2018-ig hosszabbította meg azon szerződését, melynek értelmében a licensz kizárólagos jogtulajdonosává válik. A megállapodás szerint ezt lehetősége van a cégnek további öt évvel kitoldani, így 2023-ig biztosított a Conan-orientált programok sorsa. A jelen tervek szerint erősen rákoncentrálnának az MMO-piacra, és több Conan-MMO fejlesztésébe kezdenének, PC-re, következőgenerációs konzolokra és mobil platformokra egyaránt. Trond Arne Aas, a Funcom szóvivője így nyilatkozott: "Jó látni az Age of Conan fejlődését, mi a cégnél úgy hisszük, hogy sikerül majd egy különleges és szórakoztató online élményt a képernyőkre hoznunk - mondta Trond. Ugyanakkor előre tekintünk, és magabiztosak vagyunk, hiszen a Conané egy olyan világ, amely még évszázadokig megállja a helyét. A legújabb online játékok hosszútávú befektetései és működetései megkövetelik azt, hogy kellően hosszú jogi szerződés legyen a cégek között. Ezzel a megállapodásunkkal mi tovább dolgozhatunk a Conan márkáján." Az Age of Conan mellesleg biztosan megérkezik majd a Windows Vista operációs rendszerre. Fontos megemlíteni, hogy az MMO-t háromszorosan választották meg az idei E3 legjobb online játékának - az IGN, a GameSpy és a GameSpot is az Age of Conanra szavazott. Az imént említett MMORPG-ről továbbiakat itt olvashattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)