Hirdetés

Condemned 2 - Helyszínelés fél percben

|

"Nesze semmi, fogd meg jól!" alapon érkezett a következő, erős túlzással egy nyúl farkincájának hosszát elérő trailer.

Hirdetés

A Project Origin mellett csak erről az egy projektről van tudomásunk, mely a Monolith műhelyében formálódik. Bizonyára léteznek más tervek is (No One Lives Forever 3 talán?), ám konkrétumok nélkül bármit is írnánk, nem lenne több puszta spekulációnal.
A Jupiter-EX módosított változatát használó Condemned 2: Bloodshot még elődjénél is brutálisabbnak, s félelmetesebbnek ígérkezik. A hangulattal, s a harccal nem is volt probléma a Criminal Origins-ben sem, ám sokan kritizálták a túlontúl egyszerűre sikerült helyszínelést. A sirámok meghalgattattak, s a srácok átdolgozták a játék ezen elemét is. Mankó híján csakis saját megérzéseinkre támaszkodhatunk, s rajtunk múlik, hogy minden nyomot felderítünk-e, vagy sem.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)