Hirdetés

Condemned - PC, Xbox 2, PS3

|

A SEGA már elhintett egy kis infót új fejlesztéséről, melyről egészen mostanáig csak annyit lehetett tudni, hogy a címe: Condemned. Most kiderült, hogy a kicsike az Xbox 2-es és PS3-as konzolok egyik nyitó sztárja lesz, persze még nem tudni mikor (örömteli infó, hogy PC-re is lesz). Az igen akciódús és komolyan horrorisztikus alapokon nyugvó alkotás megalkotója nem más, mint a Monolith. A világ gyakorlatilag teljes mértékben a Hetedik illetőleg a Bárányok Hallgatnak című filmekből merít. Egyfajta sötét, titokzatos, és természetesen iszonyatosan félelmetes egyveleg lesz. Az igazi különlegesség egyfelől a grafikai motor. Ez tényszerűen következő generációs megoldásokon alapszik, melyeket ma még nem is láthatunk játékokban (bár ez inkább csak igéret, a képekből ez valahogy nem esik le). Másik nagyon fontos elem az igen profi mesterséges intelligencia lesz. Ellenfeleink nemcsak bután ránkrohannak, védekeznek, igyekeznek csapdába csalni minket, és így tovább. A bővebb infókra még várni kell... A lenti képek a GameInformer magazinból valók, sajnos csak scanek, de mégiscsak több, mint a semmi, nemde? Imhol:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)