Hirdetés

Conflict: Denied Ops dobozkép

|

Az SCI pénzügyi helyzetét stabilizáló sorozat legújabb tagja lassan itt kopogtat az ajtónkon. Ki meri beengedni?

Hirdetés

Nagymértékben a Conflict széria hozta olyan helyzetbe az angol kiadót, hogy felvásárolhassa a szigetország másik, patinás kiadóját, az Eidos-t. A Pivotal sorozatának ötödik immáron tagja a kooperatív játékmóddal szeretné megtartani, s lehetőleg tovább bővíteni a széles rajongótábort.
A Denied Ops alcím azon bevetésekre utal, melyek vállalása túlontúl kínos lenne az Egyesült Államok kormánya számára. Az egység tagjait sem személyazonosság, sem iratok, felszerelés, vagy bármi egyéb árulkodó jel révén sem lehet összefüggésbe hozni a kormánnyal. E végrehajtók végzik el a legpiszkosabb munkát.
A hír apropója végeredményben nem más, mint hogy az alant látható dobozkét alapján beazonosítva kereshetitek majd kontinensszerte.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)