Hirdetés

Control és Marvel's Spider-Man 2 - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Október 23-a miatt ráhúzhatunk még egy napot, és ezt maximálisan ki is használjuk.

Hirdetés

Valószínűleg senkit sem taglóz le a döbbenet, amikor azt olvassa, hogy szerkesztőségünk tagjai körében kiemelt figyelmet élvez az Insomniac Games remekbe szabott Pókember-játéka, a Marvel's Spider-Man 2. Ugyanakkor létezik ezen kívül is kismillió alkotás, amiből válogatva kellemesen eltölthetjük a háromnapos hétvégének azt a részét, amire még nem szerveztünk valamilyen családi vagy egyéb programot.

HP - A Marvel's Spider-Man 2 még mindig arra vár, hogy haladjak vele érdemben, de össze-vissza csinálok minden hülyeséget inkább, amit mások életnek hívnak.

Paca - Mindent, de tényleg mindent megcsináltam már a Marvel's Spider-Man 2-ben, amit csak lehetett, szürkébb is lett a világ egy kicsit. Ám legalább a Super Mario Bros. Wonderben van még mit tenni, plusz itt pihennek további játékok, amikről teszt fog születni, és még a Mirage-t el sem kezdtem, se a Resident Evil 4-et egyébként. Lesz mit tenni így is.

Hirdetés

Csirke - A Marvel's Spider-Man 2-t már 100%-ra pörgettem, szóval most minden időmet a Lords of the Fallenre szánom, hogy minél gyorsabban leszállíthassam nektek a játék tesztjét. Bár technikai téren vannak fájó problémái, a játékmenet egészen pazar, bátran mondhatom, hogy jelenleg ez az egyik legjobb választás azoknak, akik imádják a Dark Souls-szériát, és valami hasonlóra, mégis újra vágynak. 

Szada - Nagyon szeretem Agatha Christie történeteit, a Gyilkosság az Orient expresszent pedig számos feldolgozásban láttam már, úgyhogy nem is lehetett kérdés, hogy belevetem magam a Microids új videojátékába, az Agatha Christie: Murder on the Orient Expressbe, amely az ígéretek szerint tartalmaz majd újdonságokat az alapsztorihoz képest, például egy új játszható karakter képében. Ezzel fogom tölteni azokat az órákat, amikor otthon tartózkodom, hogy később megírhassam nektek, hogyan sikerült a játék.

Zs - Én továbbra is a Diablo IV-ben létezem, a tápolásra viszont rettenetesen ráuntam, úgyhogy már csak a fő sztori küldetéseit gyűröm abban a reményben, hogy eljutok Lilithig az eddig felhalmozott képességekkel, no és persze a bábként rángatott holtakból álló bandámmal.

Kivi - Megpróbálok több régebbi kedvencre is időt szakítani, de főleg a két Pókemberről fog szólni a hosszú hétvégém. Bemelegítek kicsit a Miles Moralesszel, aztán belevetem magam a Marvel's Spider-Man 2-be. Először inkább a történetre fogok koncentrálni, aztán foglalkozok majd a trófeavadászattal.

Hunter - Nem leszek itthon túl sokat a hétvégén, de amennyit igen, azt mind a Tekken 8 bétába pakolom. A mostani tesztverzióban végre benne lesz egy rakat új karakter, a menő új lobbirendszer, valamint egy csomó apróság, amit legutóbb nem láthattunk. Találkozunk az arénában!

Chava - Egyre közeleg az Alan Wake 2 megjelenése, ezért fel kell pörgetnem a tempót, ha addigra végezni kívánok mind a Controllal, mind a hozzá megjelent The Foundation és AWE DLC-kkel. Arra már semmi esélyt nem látok, hogy a Remedy maratonom részeként a Quantum Break újrázás is beleférjen a szűkülő időkeretbe, de majd a Sötét Helyen rekedt bestselleríró újabb kalandját követően sort kerítek rá.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)