Hirdetés

Control - megérkezett a teljesítményt javító frissítés PS4-re

|

A szeptemberi update is várhatóan hamarosan élesedik PC-n és Xbox One-on is.

Hirdetés

A Controlban sajnos mind a három elérhető platformon előfordulnak technikai hibák, viszont a Remedy már gőzerővel dolgozik ezek javításán, és PlayStation 4-re már sikerült is élesíteni a frissítést.

Hirdetés
Hirdetés

A fejlesztőcsapat egy hivatalos blogbejegyzésben részletezte a bugokkal, a teljesítménnyel, a hangokkal és a sztoriban való előrehaladást akadályozó hibákkal kapcsolatos javításokat, a teljes felsorolást erre a linkre kattintva olvashatjátok. A szeptemberi frissítés már letölthető PS4-en, amely kiküszöböli a hibákat, és még élvezhetőbbé válik a játék. A PC-s és az Xbox One-os javításon már szintén dolgozik a csapat, és konkrét dátumot ugyan nem adott meg a Remedy, de igyekeznek minél előbb kiadni ezeken a platformokon is a vonatkozó javításokat.

Ti belefutottak valami furcsa hibába a Controlban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)