Hirdetés

Ezzel a launcherrel könnyedén elindíthatjuk a többi launcherünket

|

Az alkalmazás, ami biztosan megkönnyítené néhány játékos életét, ha létezne.

Hirdetés

Az elmúlt években sok stúdió indította el a saját játékos platformját, amihez természetesen egyedi launcher is tartozik, és nem mindenki szeret a gépén tárolni fél tucatnyi ilyen szoftvert. Így hát a Corsair gondolt egyet és bemutatott valami olyasmi, ami kézenfekvő megoldást jelentene erre a problémára.

Hirdetés

A srácok sem tétlenkedtek, és április elseje apropójából leleplezték legújabb találmányukat, a Corsair Game Launcher Launchert, aminek már a neve elárulja, mire is használhatjuk. Bizony, ezzel a zseniális eszközzel egyetlen helyről indíthatjuk el bármely másik launcherünket, köztük a Steamet, Battle.netet vagy épp az Epic Games Launchert. Sőt, a platform saját, RGBucks nevű fizetőeszközéből vásárolgathatunk is, és ez még nem minden, ugyanis megunt játékainkat egyszerűen újrahasznosíthatjuk, így bármikor könnyedén szerezhetünk vadonatúj címeket.

A Corsair egy videóban be is mutatta működés közben ezt a valóban forradalmi szoftvert.

Természetesen ez csak egy áprilisi tréfa, de a játékosok egy része valóban nem szeret sok launchert használni. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)