Hirdetés

Cougar MX500 - itt lakom látod, ez az a ház

|

A Cougar vadonatúj számítógépháza minimalista stílusban és fekete színben pompázik, de árat még nem kaptunk hozzá.

Hirdetés

A Cougar leleplezte az MX500 névre hallgató új számítógépházát, amely elsősorban minimalista kialakításával hódít, azonban a termék többet tud, mint hinnénk.

A 47.5 cm magas, 21 cm széles és 48 cm mély MX500 ház kizárólag fekete színben lesz elérhető, cserébe viszont letisztult kialakítást kapunk hét PCI bővítőhellyel, továbbá három darab 5.25-ös és hét darab 3.5-ös rekesszel - amiből három 2.5-ös HDD -vel vagy SDD-vel is használható. Az optimális szellőzést egy 12cm-es ventilátor garantálja az előlap mögött, illetve egy ugyanakkora hátul (lehetőségünk van még elhelyezni öt további ventilátort is).

A kivitelezésnek köszönhetően hosszabb, akár 41 cm-s videókártyákat és Micro ATX/ATX alaplapokat is belepakolhatunk, valamint a további felszerelések elhelyezését is megkönnyítették a tervezők, így például a kábelek sem lesznek majd útban. Az I/O panel és a négy USB port (két 3.0 és két 2.0 csatlakozó) egyébként a ház tetején kaptak helyet.

A szemrevaló Cougar MX500 nem kapott még árcédulát, de hamarosan megkezdődik a forgalmazása és kiderül, hogy mennyire kell majd kinyitnunk érte a pénztárcánkat. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)