Hirdetés

Az új és a régi Counter-Strike tökéletes elegyét próbálja megalkotni egy modder

|

A Counter-Strike 1.6 és a Global Offensive legjobb részeit igyekszik egy játékba gyúrni egy modder, munkájának eredménynét pedig már most kipróbálhatjátok.

Hirdetés

Bár a Counter-Strike: Global Offensive rendkívül népszerűvé vált, sokan a nosztalgia okán még mindig az 1.6-os változatot tartják a legjobbnak. Minden bizonnyal nekik szól a Counter-Strike: Classic Offensive, aminek az első változatát már ki is próbálhatjátok.

Az innen letölthető mod készítője eredetileg azt tűzte ki célul, hogy a fegyverek viselkedése, a hangok, a pályák és általában a játékmenet szempontjából az 1.6-ot alkossa újra a Counter-Strike: Global Offensive keretein belül. Nemrég viszont egy szavazást indított, aminek az volt a célja, hogy megoldjon egy új dilemmát. A Zool ugyanis nem volt biztos benne, hogy a megjelenés után is a lehető leginkább hű maradjon az 1.6 minden részletéhez, vagy inkább próbálja meg átvenni a Global Offensive jobb újításait.

A skinek természetesen nem kerülnek be, de a fegyverek egyensúlyán megpróbál majd javítani, illetve a pályákon eszközölt jobb változtatásokat is átveszi majd. Ezekkel együtt bejönnek a CS:GO-ban megjelent új játékmódok és többek között új részecske-effektek is. Ugyanis az a változat nyert a szavazáson, ami szerint nem csupán az 1.6-ot próbálja majd újraalkotni - hiszen ez hiánytalanul nem lehetséges -, hanem mindkét játék legjobb elemeit próbálja összehozni.

Nektek hogy teszik a Classic Offensive ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)