Hirdetés

Counter-Strike - a Team Secret karolta fel a legjobb női csapatot

|

Az eddig csak a Dota 2-ben jeleskedő szervezet már jó ideje szeretett volna magának CS:GO csapatot, most megtalálták a tökéletes jelöltet.

Hirdetés

A Team Secret Dota 2 csapata pár hete nyerte meg a Shanghai Majort, ezzel 3 millió dollárt tettek zsebre. A szervezet a jelek szerint a Valve másik aranytojást tojó tyúkját, a CS:GO-t is meg szeretné hódítani.

Ez persze nem olyan egyszerű, hiszen a Fnatic jelenleg nemhogy legyőzhetetlennek, hanem egyenesen megközelíthetetlennek tűnik, de van egy másik csapat, akik felkeltették a Team Secret érdeklődését. A We Run This Place közel öt hónappal ezelőtt szakított korábbi szponzorával, az elmúlt időszakban azonban csak tovább erősödtek, március elején pedig játszi könnyedséggel húzták be az IEM Katowice kupáját.

A csapatban olyan legendás játékosok szerepelnek, mint juliano vagy zAAz, számunkra azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy itt játszik Keszeli 'nylon' Nikolett is. A héten rajtol a Copenhagen Games, ahová a lányok már az új mezben érkeznek majd, hogy a 7000 eurós nyereményalap minél nagyobb részét tegyék zsebre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)