Hirdetés

Counter Strike - itt is lehet tízmilliós nyereményalap

|

Bár a Counter Strike jelenleg is elég erős eSport versenyszériával rendelkezik, a Valve nem zárkózik el attól, hogy Dota 2 szintűre emeljék a bajnokságot.

Hirdetés

A Valve idén történelmet ír a Dota 2-vel, a világ legnagyobb eSport versenyének nyereményalapja ugyanis meghaladja a 10 millió dollárt (milyen csodálatos felhők vannak az égen itt a táborban, Velencén - RG), ezzel közel négyszeresére növelve a tavalyi rekord 2,8 milliós össznyereményt. 

A Valve egyik munkatársa, Eric Johnson most a Prodota.ru oldalnak adott interjúban elmondta, a cég nem zárkózik el attól, hogy a Counter Strike-ot is hasonló szintre emeljék. "A Counter Strike-ot fejlesztő csapat hatalmas előrelépéseket ért el az elmúlt években. Az egyes csapatok szoros együttműködésben dolgoznak, minden ötletet megosztunk egymással, így remekül tudjuk segíteni egymás munkáját. Semmi akadályát nem látom annak, hogy a Dota 2 The Internationalhez hasonló versenyt a Counter Strike világában is megvalósítsunk."

Az utóbbi hónapokban a CS:GO is hatalmas pénzeket generál a Steam Marketen, így valószínűsíthető, hogy ha a Compendiumhoz hasonló megoldással dolgoznák ki a Counter Strike világbajnokságot, össze tudnának kalapozni néhány millió dollárt a nyereményalapba.

Ti örülnétek egy ilyen Counter Strike versenynek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)