Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - az októberi patch védi a szemed

|

Kijött az októberi javítás, ami leginkább az animációkat és a nézelődőket érinti. Mókás, ámde meglepő a dolog.

Hirdetés

A Counter Strike: Global Offensive egy kicsit megváltozott a héten, hiszen a Valve kiadott egy új javítócsomagot, amiben egyes játékelemeket megváltoztattak.

A legszembetűnőbb újítás, ahogy a karakterek viselkednek, amikor egy flahsbanggel elvakítjuk őket, ugyanis azonnal a szemük elé kapják a kezüket. Ez az új megoldás némi kihatással van a hitboxokra is, de szerencsére a fejlövés ettől még fejlövés marad, hiszen a golyó átüti a karaktermodell kezét. Kicsit úgy néznek ki, mintha megláttak volna öltözés közben.

Továbbá a Valve megváltoztatta a CT-k Fivesevenjének és a T-k Tec-9-jának animációit is, de ez inkább csak kozmetikai szerepet tölt be, a játékmenetre nincs hatással. A fegyvereknél nem ez volt az egyetlen változás, mostantól a távcsöves fegyvereknél mozgás közben elhomályosodik a kép, és lövésnél is csak a cél van fókuszban. Hozzá kell szokni, de egyébként nem rossz.

A spectator módban is lett néhány új dolog, például előre megadott kameranézetek közül válogathatunk majd a Shift + 0-9 gombok lenyomásával. Ettől nem lesz kevésbé idegesítő meghalni, de legalább lesz mivel játszani. A változtatások teljes listáját a hivatalos oldalon megtaláljátok.

Nektek hogy tetszenek az új megoldások? Jobb lett ettől a Counter Strike: Global Offensive? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)