Hirdetés

DreamHack - az eddigi legnagyobb CS:GO nyereményt vitte haza a Fnatic

|

100.000 dollárt nyertek a Counter Strike: Global Offensive svéd bajnokai.

Hirdetés

Szép karácsonya lesz a Fnatic nevű svéd e-sport csapatnak, ugyanis ők nyerték a DreamHack Winter 2013 Counter Strike: Global Offensive versenyét, ahol 100.000 dollár ütötte a markukat.

A döntőt a de_train pályán vívták a Ninjas in Pijamas nevű csapat ellen, akik a komolytalan név ellenére kemény ellenfélnek bizonyultak. A Fnatic-nek két számjegyű hátrányból is kellett fordítania, de végül bravúrosan nyerni tudott 2-1-re, amivel a 250.000 dolláros összdíjazású torna legnagyobb szeletét nyerték el.

A csapatok két évvel korábban már összemérték erejüket Bukarestben, ahol szintén a Fnatic örülhetett, ám az akkori siker eltörpül a legutóbbi diadal mellett, hiszen most a Counter Stirke: Global Offensive versenyek egyik legnagyobb összegű díját vihették haza.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)