Hirdetés

Úgy megugrott a Counter-Strike: Global Offensive népszerűsége, hogy menten rekordot döntött

|

A különleges mérföldkőhöz már többször is közel állt a játék, de ezidáig egyszer sem sikerült átlépni az egymilliós határt.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive játékosbázisa folyamatosan fluktuál, viszont úgy tűnik, egyre többen veszik elő, és így már bőven a legnépszerűbb játék a Steamen, mióta a Dota 2-t maga mögé utasította idén januárban. A napokban a CS:GO viszont soha nem látott népszerűségnek örvend, és 2012-es megjelenése óta most játszanak vele a legtöbben.

Hirdetés

Március 14-én az egy időben játszó játékosok száma meghaladta az 1 milliót, a SteamCharts adatai alapján már 1 023 229 az aktuális rekord. Mögötte a Dota 2 áll közel 700 ezerrel, amely 2016-ban járt közel 1,3 milliós csúcsnál is. A CS:GO hivatalos Twitterén egy visszafogott bejegyzéssel köszönték meg a játékosok támogatását.

Ti visszatértetek pár körre a Global Offensive-hez, vagy inkább újabb címekkel ütitek el az időt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)