Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - egyesíti az 1.6 és Source játékosokat

|

A legújabb Counter Strike epizód mindenkinek örömet fog okozni.

Hirdetés

A Counter Strike 1.6 és Counter Strike: Source játékosok mindkét csoportja tud érvekkel és ellenérvekkel előállni azzal kapcsolatban, hogy miért jó az egyik, és miért nem jó a másik.

Chet Faliszek elárulta, hogy a Counter Strike: Global Offensive mindkét korábbi játékból merít ötleteket és rajongói bázisát bővíti a konzolos felhasználókkal, mivel PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elérhető lesz. Ezzel szemben Ido Magal, a projekt vezetője nem tervezi a két csoport összehozását. "[A CS:GO] nem vesz át mindent a Counter Strike-tól. A Counter Strike részei a zombi modok és ezek a különböző dolgok. Ez annál keskenyebb."A matchmaking rendszerrel kapcsolatban a következőket mondta: "Vettük ezt a kompetitív élményt amit nagyon nehéz összehozni a Counter Strike: Source-ban... Mostantól mindenki élvezheti ezt az 5-5 fős meccseknek köszönhetően melyekben mindenki egyenlő." A Counter Strike: Global Offensive 2012 elején érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)