Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - a hétvégi bajnokság legszebb pillanatai

|

A hétvégén összegyűltek a világ legjobb Counter Strike csapatai, hogy a katowicei ESL One-on csapjanak össze egymással. Mutatjuk a verseny legdurvább pillanatait.

Hirdetés

Bár sokaknak nem tetszik az irány, amerre a Counter-Strike halad, kétség sem fér hozzá, hogy FPS soha nem volt még ennyire népszerű. A hétvégi bajnokságot csúcsidőben több mind egymillióan nézték Twitch-en keresztül, és bár ez a szám eltörpül a League of Legends 11 milliós számaihoz képest, az elmúlt években igencsak döcögő és több részre szakadt FPS szcénában igencsak jónak számít.

A négynapos versenyen rengeteg izgalmas meccset nézhettünk végig, a hétvégi elődöntőkig azonban csak 4 csapat, a hazai Virtus Pro, a világ legjobbjának tartott Fnatic, a 2014-es Dreamhack Winter győztes Team EnVyUs és a NiP jutottak. 

Az első napokban nem ment minden tökéletesen, de már itt is találkozhattunk kifejezetten szép pillanatokkal.

GeT_RiGhT oktat de_dust2-n.

Na ezt a mozdulatot sem nagyon láttuk még.

Türelem két fraget terem.

Pronax kétség kívül a világ egyik legjobbja, ebből a videóból kiderül, miért.

Friberg megmenti a NiP-et a döntőben.

Így tolja a Cloud9 a pisztolykört.

Egyértelműen ez a verseny legszórakoztatóbb videója.

Ha ti találtatok még olyat, ami tetszett, ne habozzatok hozzátenni kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)