Hirdetés

Ezért a Fnatic a világ legjobb CS:GO csapata

|

A Fnatic a hétvégén megint bizonyította, hogy képesek bárki eszén túljárni.

Hirdetés

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy március elején élőben is láthatom majd, ahogy az EnVyUs, a Na'Vi, a VP, a NiP és a többiek egymásnak esnek az Intel Extreme Mastersen Katowicében. Természetesen ott lesz a Fnatic is, akik mint mindig, most is a legnagyobb esélyesnek számítanak.

A hétvégén zajlott a Barcelona CS:GO Invitational, melynek döntőjében az Astralis és a Fnatic találkoztak. Előbbi csapat nagyon hősiesen küzdött, így sikerült is megszorongatniuk a Fnatic játékosait, olyannyira, hogy a meccs egy késői szakaszában a Fnatic kénytelen volt beiktatni egy spórkört. Miután dennis felkapta az egyik Astralis játékos M4-ét, elbújhatott volna, hogy véletlen se dobja el a fegyvert egy ilyen szorongatott helyzetben, de inkább kockáztatott és lehozta a kört.

Nem sokkal később a Fnatic kénytelen volt megint pisztolyokkal csatába vonulni. JW megmutatta, hogy még lőfegyverre sem feltétlen van szüksége, késsel is halálos. Szoros küzdelemben, de ilyen és ehhez hasonló megoldásoknak köszönhetően a Fnatic győzni tudott Barcelonában.

Kiváló csapatmunka és lélegzetelállító egyéni teljesítmények hátán mászott fel a Fnatic a világ tetejére, és egyáltalán nem úgy tűnik, hogy le akarnának jönni onnan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)