Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - új effektek teszik szebbé

|

A Valve pöccintett egyet a varázspálcával, és úgy felújította a Counter-Strike: Global Offensive-et, hogy az még mai szemmel nézve is szép.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive ugyan nem a világ legszebb játéka, de hatalmas rajongótábora van, így ez igazából senkit nem is zavar. Ettől függetlenül a Valve szeretne kalapálni a megjelenítésen, és ennek a tervnek az első fázisa már meg is valósult.

A térképkészítők új eszközöket kaptak, melyekkel gyönyörű csatatereket dobhatnak majd össze a jövőben. Azt fontos megjegyezni, hogy a lenti képeken tündöklő shaderek nem kerülnek rá a régebbi térképekre, így a Dust2 továbbra is olyan poros és lelakott lesz, mint most (kivétel a nemrég felújított Nuke). Mondjuk ezért is szeretjük. Alább láthattok néhány változást, köztük az új tükröződést és a fejlettebb bevilágítást.

Sokan egyébként azt remélik, hogy a Valve hamarosan átülteti a játékot a Source Engine 2-re. Ha ez tényleg folyamatban van, akkor érdekes, hogy miért csiszolgatják még a jelenlegi változatot. Meglátjuk, mi lesz a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)