Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - jönnek a hangtompítós fegyverek

|

Végre a CS:GO is folytatja a hangtompítós fegyverek büszke tradícióját, amit a korábbi epizódokban elkezdtek.

Hirdetés

A hangtompítom M4 mindig hatalmas vitatéma volt a Counter Strike játékosok körében, de még ha különösebb haszna nem is volt, senki sem tudott ellenállni, hogy már CT kezdőről kiérve rajta legyen a fegyverén. Most a Counter Strike: Global Offensive-es katonák is megtapasztalhatják az érzést.

A Counter Strike sorozat korábbi részeiben mindig volt lehetőségünk hangtompítós fegyverekkel harca indulni, viszont ez a funkció a Global Offensive-ből kimaradt és a Valve csak most fogja pótolni.

A cég egy Twitter üzenetben jelentette be a rajongóknak, hogy a következő frissítéssel ez a funkció is elérhetővé válik, de arról egyelőre nincs hír, hogy mennyire fogja majd ez befolyásolni a játékmenetet. Gyengébb lesz a silenceres fegyver? Lesz annyira halk, hogy taktikai szerepe legyen?

 

A Counter Strike: Global Offensive frissítése, a hangtompítós fícsörrel együtt még más egyéb újításokat is hoz magával, de erről a Valve majd csak egy később időpontban fog beszélni. Ti örültök a hangtompítós fegyverek visszatértének, vagy már a Source-ban és az 1.6-ban is utáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)