Hirdetés

CS: GO Winter Offensive - így kaphatsz karácsonyi ajándékot

|

A karácsonyi Couter Strike: Global Offensive frissítéssel két új térkép, és két vadiúj fegyverfestéseket tartalmazó csomag kerül be.

Hirdetés

A Valve FPS-ének karácsonyi update-je részben az ajándékozás szellemében készült, ugyanis háromféleképpen is átélhetjük, milyen jó érzés adni. A Gift Package egy az adott mecssben lévő random játékosnak ad egy véletlenszerűen kisorsolt tárgyat, a Pallet of Presents ugyanezt teszi a meccsben lévő akár kilenc játékossal, végül az Audience Participation Parcel random tárgyakat ad akár huszonöt, a te meccsedet néző játékosnak.

Bekerült továbbá két fegyverfestéseket tartalmazó csomag (case) is: egyikük, a Winter Offensvie Case különlegessége abban áll, hogy tartalma most először teljes egészében a közösség által a Steam Workshopban készített festésekből állt össze. A másik csomag, az Esports Winter case pedig egy korábbi, hasonló csomag szerepét veszi át: az ebből a case-ből származó bevételek egy része egy pénzalapba kerül, amiből később Couter Strike: Global Offensive versenyek díjazását tervezi finanszírozni a Valve.

Végül pedig bekerült a játékba két új térkép, az Overpass, és egy klasszikus felújított változata, a Cobble is. Ezek viszont egyelőre csupán az Operation Bravo map packkel rendelkező játékosok számára áll rendelkezésre, afféle bétatesztként, ugyanis a két új mapre még némi csizolás és balanszolás vár az elkövetkezendő időszakban. A Cobble esetén központi kérdés, hogy nagy létszámú csatározások mellett 5v5-ben is jól működjön a térkép, illetve a korábbi, elég lineáris szerkezetet egy olyanra cserélni, ami több taktikai lehetőséget engedélyez, választások elé állítva a játékosokat.

Az Overpass-on egy elakadt katonai szálítmányt kell megvédenünk, vagy felrobbantanunk, csapattól függően, egy felüljáró alatti csatornában, és egy parkban puffogtatva.

Nektek melyik újdonság tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)