Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - megjött az Operation Bravo

|

Megjelent a CS: GO második közösségi pályacsomagja, melynek megvásárlása után nyolc új küzdőteret próbálhatunk ki.

Hirdetés

A júliusi Operation Payback kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így borítékolható volt, hogy a Counter-Strike: Global Offensive pályáinak száma tovább bővül majd.

Most nyolc, casual, deathmatch és competitive módokban játszható pályát (Agency, Ali, Cache, Chinatown, Gwalior, Ruins, Seaside, Siege), Operation Bravo érmét (ami a teljesítményünket is tükrözi) és 15 exkluzív fegyverskint vásárolhatunk meg 5,99 dollárért a Steam Workshopban. A fegyverskineket a Bravo és nem-Bravo pályákon egyaránt megtalálhatjuk, ha pedig haverokkal szeretnénk játszani valamely Bravo pályán, meghívhatjuk őket anélkül, hogy nekik meg kellene venniük a csomagot. A „belépőjegy” január huszadikáig, az esemény végéig marad aktív. Bővebb információért látogassatok el a hivatalos blogra, 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)