Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - PC-s béta játékmenet videó

|

A béta beindulásával sok játékos töltött fel videót. Íme az egyik.

Hirdetés

A Counter Strike: Global Offensive bétájának beindulásával egyre több játékostól kerülnek ki videók, melyek a játékmenetet mutatják be. A most következőben 1920x1080-as felbontásban láthatjuk a PC-s kinézetet, az újragondolt de_dust térképen.

A 11 éve megjelent játék folytatását a jövő év elejére ígéri a Valve, de figyelembe véve, hogy már a béta is csúszott, nem kizárt, hogy javában tombolni fog a nyár, extrém esetben a levelek hullanak, a gólyák költöznek (el), mire végre ismét késsel és AK-val eshetünk egymás torkának. A Counter Strike: Global Offensive multiplatform játékként fog megjelenni, tehát mindegyik "vallás" hívei élvezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)