Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - érdekes változásokat hozott az új frissítés

|

A húsvéti ünneplés mellett két fegyver is visszatért a kompetitív módba, ráadásul módosított is rajtuk a Valve.

Hirdetés

Befutott a Counter Strike: Global Offensive legújabb frissítése, amivel együtt megérkeztek a nyuszifüles csirkék a csatatérre. Azonban a játékosok figyelmét jelenleg jobban leköti az R8 Revolver és a Negev visszatérése.

Egy korábbi frissítés miatt eddig nem használhattuk az előbb említett pisztolyt és nehézfegyvert, viszont a fejlesztők most úgy döntöttek, hogy kísérleteznek egy kicsit, és újból aktiválták a két fegyvert. Az árukon is alakítottak egy kicsit, így a Revolver 850 dollár helyett 700-ba kerül, a Negevért pedig már nem 5700-et, hanem mindössze 2000-et kell fizetnünk.

Meg is lett az eredménye az áresésnek.

Vegyes fogadtatásban részesült a változtatás, különösen a Negev új ára, mivel a fegyver nagy tárral, magas fire rate-tel és sebzéssel rendelkezik, így drasztikus változást hozhat a kompetitív meccsekbe.

A tervek szerint a Valve csak ideiglenesen hagyja benn ezeket a módosításokat, ezért semmi ok a pánikra, legfeljebb egy ideig el kell kerülni a matchmakinget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)