Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - vegyél zenéket!

|

Meglepő frissítés érkezett a Counter Strike: Global Offensive-hez: mostantól megváltoztathatjuk a menüzenét és más játékbeli hangokat.

Hirdetés

Habár nem a leghasznosabb dolog a virtuális hadviselésben személyre szabott zene, de mindenképpen menő ha van ilyenünk, és mindenki hallhatja, amikor a legjobbak vagyunk a csatában. Kicsit olyan ez, mintha saját bevonulózenénk lenne.

Ezek az úgynevezett Music Kitek bármelyik CS:GO játékos számára elérhetőek, a célkereszt után most ezzel érezhetjük a játékot méginkább magunkénak. Ha kiválasztunk és használatba veszünk egy ilyen zenei csomagot, akkor onnantól kezdve új, egyedi dallamokat hallunk akármikor megölünk valakit, vagy ha esetleg mi halálozunk el, sőt még a főmenüben is másfajta melódia fogad minket. 

Ami talán a legjobb, hogy ha a kör végén mi vagyunk a legjobbak, akkor mindenki a saját MVP Himnuszunkat hallja.

Jelen pillanatban 9 Music Kit érhető el, mindegyik csomag kimondottan a Counter Strike: Global Offensive-hez készült zenéket tartalmaz.
Ez is valami, addig amíg nem játszhatunk a virtuális valóságban.

Mit szóltok ehhez az ötlethez, szerintetek feldobja a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)