Hirdetés

Counter Strike: Global Offensive - folytatódik az Operation Payback

|

A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a Valve pályagyártós kezdeményezése. Készülőben van a mapod? Itt az idő, hogy keress vele egy kis pénzt.

Hirdetés

Már korábban beszámoltunk nektek róla, hogy a Valve több, mint 150 000 dollárral jutalmazta az önkéntes pályakészítőket, most pedig bejelentették, hogy az akció folytatódik.

A Valve, a Counter Strike: Global Offensive Operation Payback nevű kezdeményezésének keretében tovább kutat vállalkozószellemű játékosok után, akik saját készítésű pályáival bővítené a játék kínálatát. Az akció eredetileg július 31-én lezárult volna, de a nagy sikerre való tekintettel a Valve úgy döntött, hogy még egy hónapot ráhúz, így egészen augusztus 31-ig várják a munkákat.

 

"Nagyon jó pályákat találtunk, amik benne is lesznek a következő kiegészítőben. Ha éppen egy pályán dolgozol, akkor itt az idő, hogy beküldd a Workshopba és elkezd gyűjteni a szavazatokat" - olvasható a Valve hivatalos közleményében. 

Az első adag Counter Strike: Global Offensive-hez készült Operation Payback pálya $5.99-ért megvásárolható a Steamen egészen augusztus végéig. Ti kipróbáltátok már? Melyik a kedvenc CS:GO pályátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)